LIVARNO home Solárna LED fakľa (fakľa, okrúhly tvar)

produkt osvedčený zákazníkmi, LIVARNO home Solárna LED fakľa (fakľa, okrúhly tvar) od populárneho výrobcu Za priaznivú cenu 19.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Možnosť manuálneho vypnutia Chránené proti striekajúcej vode (Ip44) Fakľa, okrúhly tvar Z brúsenej; nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele Štýlové osvetlenie terasy, záhrady alebo balkónu LED s dlhou životnosťou a realistickou imitáciou plameňa Automaticky sa zapína pri zotmení So stabilným bodcom Integrovaný solárny panel s vymeniteľným Ni-MH akumulátorom (600 mAh) Fakľa, 3 kusy Z brúsenej; nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele Štýlové osvetlenie terasy, záhrady alebo balkónu LED s dlhou životnosťou a realistickou imitáciou plameňa Automaticky sa zapínajú pri zotmení So stabilnými bodcami Integrovaný solárny panel s vymeniteľnými Ni-MH akumulátormi (každý 300 mAh) 3 kusy S držiakom a bodcom S moderným rámom z ušľachtilej ocele Štýlové osvetlenie terasy, záhrady alebo balkónu Ideálna aj ako stolná lampa LED s dlhou životnosťou a realistickou imitáciou plameňa Automaticky sa zapína pri zotmení S bodcom a nastaviteľným držiakom na balkónové zábradlie Integrovaný solárny panel s vymeniteľným Ni-MH akumulátorom (300 mAh) Držiak na balkónové zábradlie vhodný až do Ø 8 cm Technické údaje Prevádzkový čas: cca 8 hodín (pri optimálnom nabití) Rozmery Fakľa, okrúhly tvar: výška (vrátane bodca) cca 113 cm Fakľa, 3 kusy: výška (vrátane bodca) každý cca 38 cm S držiakom a bodcom: (vrátane bodca) cca 8 x 8 x 23,5 cm Hmotnosť Fakľa, okrúhly tvar: cca 230 g Fakľa, 3 kusy: cca 108 g S držiakom a bodcom: cca 190 g Upozornenie LED nie sú vymeniteľné Nepoužívajte v obale – nebezpečenstvo prehriatia Dekoratívny výrobok – neslúži na hranie S pomocou nášho katalógu nakúpite pohodlne z mobilu, tabletu alebo od počítača. Ak budete spokojní, odporučte nás prosím svojim známym.

Popis produktu LIVARNO home Solárna LED fakľa (fakľa, okrúhly tvar)

  • Výrobca: LIVARNO home
  • Cena: 19.99 €
  • EAN: 4052916014677
  • Kategória: Dielňa a záhrada, Záhrada, Kvetináče, dekorácie a osvetlenie, Záhradné osvetlenie

Podobné produkty

LIVARNO home Solárna LED fakľa (fakľa, okrúhly tvar)

Ďalšie produkty od značky

LIVARNO home

LIVARNO home Solárna LED fakľa (fakľa, okrúhly tvar) od top výrobcu LIVARNO home - tento tovar si môžete nechať poslať za mimoriadne nízku cenu 19.99. Ponuku e-shopu pre vás pripravuje tím odborníkov. Stačí naplniť košík tovarom nadA dopravu NEPLATÍTE. Urobte si radosť.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma