CRIVIT Chlapčenské zimné funkčné podkolienky (modrá/tyrkysová/sivá, 37/38)

Výnimočný produkt CRIVIT Chlapčenské zimné funkčné podkolienky (modrá/tyrkysová/sivá, 37/38) od výrobcu za prívetivú cenu 5.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Vhodné na všetky druhy športov v exteriéri Polster na prstoch, päte; Achillovej šľache; lýtku; píšťale; priehlavku a členku Komfortný okrajový lem Vnútorná podošva SmartStep a bandáž Support-Force Optimálna priliehavosť a stabilita tvaru vďaka vláknu značky Lycra® 1. Komfortné zakončenie lemu – dobre drží a nezarezáva sa 2. Chránič holennej kosti a lýtka – polstruje a chráni holennú kosť a lýtko 3. Prstový chránič – zmäkčuje a minimalizuje vznik otlakov 4. Priehlavkový chránič – polstruje a chráni priehlavok 5. Polster na Achillovej päte a členku – minimalizuje otlaky a trenie na Achillovej päte a členku 6. Pätový polster – minimalizuje vznik otlakov 7. Bandáž Support-Force – špeciálna bandáž na predpriehlavku a členku prispieva k podpore členku, stabilizuje zónu predpriehlavku a umožňuje, aby ponožka pevne priliehala k nohe 8. Vnútorná podošva SmartStep – ergonomicky tvarovaná; špeciálne prispôsobená vysokým požiadavkám pri lyžovaní Materiál 56 % polyakryl, 20 % polyester, 12 % vlna, 10 % polyamid, 2 % elastan (Lycra®) Veľkosti 31/32 – 41/42 Starostlivosť Perte s podobnými farbami Odporúčame prací prostriedok na vlnu Nepoužívajte aviváž Po vypraní vytiahnite do tvaru Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Neplaťte inde viac, než musíte.

Popis produktu CRIVIT Chlapčenské zimné funkčné podkolienky (modrá/tyrkysová/sivá, 37/38)

  • Výrobca: CRIVIT
  • Cena: 5.99 €
  • EAN: 4055334978958
  • Kategória: Šport a voľný čas, Športové oblečenie a doplnky, Detské športové oblečenie, Chlapčenské športové oblečenie (7-12 r.)

Podobné produkty

CRIVIT Chlapčenské zimné funkčné podkolienky (modrá/tyrkysová/sivá, 37/38)

Ďalšie produkty od značky

CRIVIT

CRIVIT Chlapčenské zimné funkčné podkolienky (modrá/tyrkysová/sivá, 37/38) od preslávenej značky CRIVIT - tento tovar si môžete objednať v neopakovateľnej akcii za 5.99. Ceny tovaru a skladovú dostupnosť neustále aktualizujeme. DOPRAVA ZADARMO teraz aj bez špeciálneho kupónu, pre objednávky nad €. Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma