LIVARNO home Svietnik, 1 kus/2 kusy (svietniky v tvare šišky na čajové sviečky)

Kvalitné LIVARNO home Svietnik, 1 kus/2 kusy (svietniky v tvare šišky na čajové sviečky) od popredného výrobcu za akčnú cenu 4.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Príjemná jesenná dekorácia Z dolomitu Svietniky v tvare tekvice na kónické sviečky, 2 kusy Vhodné na bežné sviečky do Ø 21 mm 2 kusy Svietniky v tvare šišky na čajové sviečky, 2 kusy Vhodné na čajové sviečky do Ø 38 mm 2 kusy Svietnik v tvare tekvice na čajové sviečky Vhodný na čajové sviečky do Ø 45 mm Materiál Dolomit Rozmery Svietniky v tvare tekvice na kónické sviečky: každý cca 11 x 5 cm (Ø x V) Svietniky v tvare šišky na čajové sviečky: každý cca 10 x 8,2 cm (Ø x V) Svietnik v tvare tekvice na čajové sviečky: cca 15 x 9,8 cm (Ø x V) Hmotnosť Svietniky v tvare tekvice na kónické sviečky: každý cca 200 g Svietniky v tvare šišky na čajové sviečky: každý cca 235 g Svietnik v tvare tekvice na čajové sviečky: cca 500 g Upozornenie Dekoratívny predmet – nie je hračka! Nevhodný pre deti do 14 rokov. Držte mimo dosahu detí. Dodatočná dekorácia nie je súčasťou balenia. Sviečky nie sú súčasťou balenia. Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Nakúpiť a ešte ušetriť, čo si viac priať.

Popis produktu LIVARNO home Svietnik, 1 kus/2 kusy (svietniky v tvare šišky na čajové sviečky)

  • Výrobca: LIVARNO home
  • Cena: 4.99 €
  • EAN: 4335754045806
  • Kategória: Bývanie, Osvetlenie, Dekoračné osvetlenie

Podobné produkty

LIVARNO home Svietnik, 1 kus/2 kusy (svietniky v tvare šišky na čajové sviečky)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

LIVARNO home

LIVARNO home Svietnik, 1 kus/2 kusy (svietniky v tvare šišky na čajové sviečky) pochádzajúci od značky LIVARNO home - tento hit ľahko nájdete za mimoriadne nízku cenu 4.99. Vyberajte to najlepšie u nás. Ak máte radi bezplatné poštovné, pridajte si do svojej objednávky tovaru za viac, ako€. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma