crelando® Podložka na rezanie a majstrovanie/Súprava rezných nástrojov (podložka)

Vynikajúci crelando® Podložka na rezanie a majstrovanie/Súprava rezných nástrojov (podložka) od populárnej značky v zľave 6.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Podložka na rezanie a majstrovanie Ideálna na presné odmeranie a rýchle odrezanie 3-vrstvová konštrukcia s flexibilným povrchom šetrným k čepeli a jadrom odolným voči prerezaniu Chráni povrchy pred poškrabaním; lepidlami alebo znečistením Samoopravujúca; s dlhou životnosťou S centimetrovou mriežkou, pomocnými líniami; uhlovou stupnicou a geometrickými tvarmi rôznych veľkostí Dekorácia nie je súčasťou balenia Súprava rezných nástrojov Na presné rezy do papiera alebo lepenky Vrátane náhradných čepelí Obsah balenia: 1 nôž 1 rezačka roliek (Ø 4,5 cm) 1 pravítko (30 cm) 5 náhradných čepelí do noža 3 náhradné čepele do rezačky roliek Návod na obsluhu je súčasťou balenia Dekorácia nie je súčasťou balenia 11-dielna súprava Materiál Podložka na rezanie a majstrovanie: PVC Súprava rezných nástrojov: Abs, oceľ, hliník Rozmery Podložka na rezanie a majstrovanie: 45 x 30 cm Súprava rezných nástrojov: Pravítko: cca 31,3 x 3,6 x 1,3 cm Rezačka roliek: cca 17,5 x 4,7 cm Nôž: cca 14,2 x Ø 0,8 cm Hmotnosť Podložka na rezanie a majstrovanie: cca 580 g Súprava rezných nástrojov: cca 120 g Upozornenie Súprava rezných nástrojov: Tento výrobok má ostré rohy a hrany. Nebezpečenstvo zranenia. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare Nevhodná pre deti do 14 rokov. Držte mimo dosahu detí.Vyberajte to najlepšie u nás. Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Popis produktu crelando® Podložka na rezanie a majstrovanie/Súprava rezných nástrojov (podložka)

  • Výrobca: crelando®
  • Cena: 6.99 €
  • EAN: 4335753061203
  • Kategória: Šport a voľný čas, Šitie a kreatívne potreby, Kreatívne potreby

Podobné produkty

crelando® Podložka na rezanie a majstrovanie/Súprava rezných nástrojov (podložka)

Ďalšie produkty od značky

crelando®

crelando® Podložka na rezanie a majstrovanie/Súprava rezných nástrojov (podložka) od známej značky crelando® - tento hit môžete získať s neuveriteľnou zľavou za 6.99. Vo zľave ponúkame nepreberné množstvo ďalších položiek. Stačí naplniť košík tovarom nadA dopravu NEPLATÍTE. Úspora a spokojnosť z nákupu, záleží nám na vašej spokojnosti.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma