lupilu® Dievčenská lyžiarska bunda (vzor/námornícka modrá, 86/92)

Veľmi predávaný produkt lupilu® Dievčenská lyžiarska bunda (vzor/námornícka modrá, 86/92) od populárnej značky za prívetivú cenu 19.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Ekologická impregnácia Voduodpudzujúci vrchný materiál vďaka úprave Bionic-Finish® ECO Vetruvzdorná a vodotesná so zlepenými švami Hrejivá vatová výplň Zvýšený golier a kapucňa Súvislý zips s ochranou brady Vrecko na rukáve na permanentku na lyžiarsky vlek Bočné vrecká na zips Predĺžená chrbtová časť So snehovou manžetou Odrazové prvky Vnútri s praktickou menovkou Kvalitný zips YKK Materiál Vrchný materiál/podšívka/vatová výplň: 100 % polyester Veľkosti 86/92 – 110/116 Starostlivosť Perte s bielizňou podobných farieb Odporúčame použiť prací prostriedok na farebnú bielizeň Nepoužívajte aviváž Reflexnú potlač nežehlite Po vypraní odporúčame vyžehliť na nízkej teplote, aby sa reaktivovali hydrofóbne vlastnosti Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Úspora a spokojnosť z nákupu, záleží nám na vašej spokojnosti.

Popis produktu lupilu® Dievčenská lyžiarska bunda (vzor/námornícka modrá, 86/92)

  • Výrobca: lupilu®
  • Cena: 19.99 €
  • EAN: 4055334271486
  • Kategória: Šport a voľný čas, Športové oblečenie a doplnky, Detské športové oblečenie, Dievčenské športové oblečenie (2-6 r.)

Podobné produkty

lupilu® Dievčenská lyžiarska bunda (vzor/námornícka modrá, 86/92)

Ďalšie produkty od značky

lupilu®

lupilu® Dievčenská lyžiarska bunda (vzor/námornícka modrá, 86/92) od známeho výrobcu lupilu® - tento tovar si môžete nechať doručiť výhodne za 19.99. Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Dopravné bez akéhokoľvek poplatku sa teraz vzťahuje na objednávky s minimálnou hodnotou €. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma