PARKSIDE® Aku pásová brúska PBSDA 20-Li A1 – bez akumulátora

Toto si zamilujete: PARKSIDE® Aku pásová brúska PBSDA 20-Li A1 – bez akumulátora od top značky v akcii za 49.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Ideálna na brúsenie dreva, plastu, kovu, ako aj lakovaných povrchov Tenký predný valček na brúsenie blízko okraja Výklopný predný kryt na brúsenie na ťažko dostupných miestach Integrovaná funkcia odsávania so záchytnou nádobou na prach Pripojenie k externému odsávaniu prachu – vrátane adaptéra s redukciou Aretačné tlačidlo na trvalú prevádzku Nastaviteľná rýchlosť pásu Jednoduchá výmena brúsneho pásu vďaka beznástrojovému upínaciemu systému Optimálny chod pásu vďaka ručnému jemnému nastaveniu Ergonomické držadlá vhodné pre pravákov aj ľavákov Protišmykové držadlo s mäkkým povrchom Prestaviteľné držadlo Pre bežné brúsne pásy 75 x 457 mm (napr. Parkside Pbsz 457 A1) Dodané príslušenstvo: 1 brúsny pás; 1 záchytná nádoba na prach, 1 adaptér s redukciou na externé odsávanie prachu Kompatibilná so všetkými akumulátormi série „X 20 V Team“ Odporúčaný akumulátor: 20 V (4 Ah) Akumulátor a nabíjačka nie sú súčasťou balenia Akumulátor a nabíjačka sú dostupné samostatne Technické údaje Voľnobežná rýchlosť pásu: 230 – 410 m/min Voľnobežné otáčky: 20 000/min. Rozmery pásu: 75 x 457 mm Rozmery cca 33,3 x 14,9 x 15,2 cm Hmotnosť cca 2,3 kg Pozor, počet kusov na sklade môže byť u akčného tovaru obmedzený. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Popis produktu PARKSIDE® Aku pásová brúska PBSDA 20-Li A1 – bez akumulátora

  • Výrobca: PARKSIDE®
  • Cena: 49.99 €
  • EAN: 4335747075025
  • Kategória: Dielňa a záhrada, Elektrické náradie a príslušenstvo, Brúsky a príslušenstvo

Podobné produkty

PARKSIDE® Aku pásová brúska PBSDA 20-Li A1 – bez akumulátora

Ďalšie produkty od značky

PARKSIDE®

PARKSIDE® Aku pásová brúska PBSDA 20-Li A1 – bez akumulátora od firmy PARKSIDE® - tento hit zoženiete v práve prebiehajúcej akcii za 49.99. S pomocou nášho katalógu nakúpite pohodlne z mobilu, tabletu alebo od počítača. Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote Sk. Prajeme vám príjemné nakupovanie.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma