LIVARNO home Dekoratívny kvetináč s podstavcom/Závesný dekoratívny kvetináč (okrúhly/vysoký)

Urobte si radosť produktom LIVARNO home Dekoratívny kvetináč s podstavcom/Závesný dekoratívny kvetináč (okrúhly/vysoký) od preslávenej značky v akcii za 4.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

V modernom industriálnom dizajne Univerzálne použitie – ideálny na rastliny, kvetinové a iné dekorácie Konštrukcia z kovu s práškovou vrstvou Jednoduchá údržba Materiál Železo s práškovou vrstvou Rozmery Okrúhly: cca 13,8 x 14 cm (Ø x V) Okrúhly/vysoký: cca 13,8 x 18 cm (Ø x V) Štvorcový: cca 13,8 x 13,8 x 14 cm (D x Š x V) Závesný: cca 13,8 x 9,7 cm (Ø x V); vrátane reťaze: cca 13,8 x 70 cm (Ø x V) Hmotnosť Okrúhly: podstavec: cca 114 g, kvetináč: cca 346 g Okrúhly/vysoký: podstavec: cca 140 g, kvetináč: cca 140 g Štvorcový: podstavec: cca 156 g, kvetináč: cca 346 g Závesný: podstavec: cca 134 g, kvetináč: cca 140 g Upozornenie Do výrobku sa nesmie sadiť priamo, smie sa používať iba ako obal na kvetináče s už zasadenými kvetmi. Vhodný iba na používanie v interiéri. Dekorácia nie je súčasťou balenia. Ide o dekoratívny predmet, ktorý nie je vhodný na styk s potravinami. Ceny tovaru a skladovú dostupnosť neustále aktualizujeme. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Popis produktu LIVARNO home Dekoratívny kvetináč s podstavcom/Závesný dekoratívny kvetináč (okrúhly/vysoký)

  • Výrobca: LIVARNO home
  • Cena: 4.99 €
  • EAN: 4335754045837
  • Kategória: Bývanie, Dekorácie

Podobné produkty

LIVARNO home Dekoratívny kvetináč s podstavcom/Závesný dekoratívny kvetináč (okrúhly/vysoký)

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

LIVARNO home

LIVARNO home Dekoratívny kvetináč s podstavcom/Závesný dekoratívny kvetináč (okrúhly/vysoký) od obľúbenej značky LIVARNO home - tento artikel je v túto chvíľu za perfektnú cenu 4.99. V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Stačí naplniť košík tovarom nadA dopravu NEPLATÍTE. Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma