LIVARNO home Wok z ušľachtilej ocele, Ø 32 cm (wok bez ILAG® Ultimate HL)

Trhom osvedčený produkt, LIVARNO home Wok z ušľachtilej ocele, Ø 32 cm (wok bez ILAG® Ultimate HL) od kvalitného výrobcu za prívetivú cenu 29.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Zdravé pečenie na malom množstve tuku Vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele – mimoriadne dlhá životnosť Sklenená pokrievka s otvorom na únik pary Vhodný na všetky druhy sporákov – vrátane indukčných Vhodný do umývačky riadu Využiteľný objem: cca 5 l Vrátane pokynov na používanie a údržbu Wok z ušľachtilej ocele bez Ilag® Ultimate HL Vrátane polkruhovej mriežkovej vložky s 5 háčikmi na zavesenie Wok tepelne odolný do 250 °C; sklenená pokrievka do 160 °C Dve ergonomické bočné rukoväte na bezpečnú a pohodlnú manipuláciu Wok z ušľachtilej ocele s Ilag® Ultimate HL Ilag® Ultimate HL: inovatívny viacvrstvový systém najnovšej generácie – primer zosilnený keramikou a jedinečná polymérová matrica v krycej vrstve zaručujú lepšie a dokonalé antiadhézne vlastnosti: Dlhá životnosť a pevnosť Odolnosť voči poškriabaniu a oderu Tepelne odolný do 160 °C S rukoväťou na protiľahlej strane na pohodlnú manipuláciu Materiál Ušľachtilá oceľ, sklo Rozmery Ø cca 32 cm Hrúbka dna: cca 6 mm Hmotnosť Wok bez Ilag® Ultimate HL: Wok: cca 1 140 g Pokrievka: cca 960 g Wok s Ilag® Ultimate HL: Wok: cca 1 260 g Pokrievka: cca 900 g Vo zľave ponúkame nepreberné množstvo ďalších položiek. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Popis produktu LIVARNO home Wok z ušľachtilej ocele, Ø 32 cm (wok bez ILAG® Ultimate HL)

  • Výrobca: LIVARNO home
  • Cena: 29.99 €
  • EAN: 4335754080005
  • Kategória: Domácnosť, Kuchyňa, Hrnce a panvice

Podobné produkty

LIVARNO home Wok z ušľachtilej ocele, Ø 32 cm (wok bez ILAG® Ultimate HL)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

LIVARNO home

LIVARNO home Wok z ušľachtilej ocele, Ø 32 cm (wok bez ILAG® Ultimate HL) pochádzajúci od značky LIVARNO home - tento artikel sa na vás teší v jedinečnej akcii za 29.99. Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Vyberte si tovar v celkovej hodnote nad € a poštovné máte ZADARMO. Urobte si radosť.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma