PARKSIDE® Postrekovacia tyč/Záhradný postrekovač (Odlievacia palica)

Kvalitný výrobok PARKSIDE® Postrekovacia tyč/Záhradný postrekovač (Odlievacia palica) od kvalitnej značky za prívetivú cenu 7.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Ergonomický tvar s aretovacou spúšťou – okamžité opätovné uvoľnenie ľahkým stlačením Nacvakávací systém Parkside vhodný na bežné hadicové systémy Odolné proti poveternostným vplyvom, UV žiareniu a mrazu Postrekovacia tyč 2 možnosti nastavenia: silný plný lúč alebo jemné striekanie Ideálna na zavlažovanie ťažko dostupných miest S integrovaným regulátorom prietoku Ľahká hliníková tyčka s pohodlným držadlom s protišmykovým mäkkým povrchom Výkyvná sprchovacia hlavica (do max. 62;5°) Záhradný postrekovač Na hnojenie s nádobou na penu Nastavenie v 6 úrovniach – od silného plného lúča po jemné striekanie Ideálny na efektívne rozdelenie kvapalného hnojiva na záhony; trávniky alebo kvetináče Vhodný tiež na používanie s čistiacimi prostriedkami – na záhradný nábytok; terasu alebo umývanie auta S integrovaným regulátorom prietoku Odnímateľná nádoba (objem: 100 ml) so stupnicou Technické údaje Max. pracovný tlak: 4 bar Upozornenie Nevhodné na pitnú vodu! Po použití vždy zatvorte vodovodný kohútik a vyprázdnite hadicu! Prúd vody nikdy nesmerujte na elektrické zariadenia, na osoby alebo zvieratá! Prípojku občas vyčistite, aby ste dosiahli riadne utesnenie pripojenia hadice. Vhodné iba na použitie v exteriéri! V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Popis produktu PARKSIDE® Postrekovacia tyč/Záhradný postrekovač (Odlievacia palica)

  • Výrobca: PARKSIDE®
  • Cena: 7.99 €
  • EAN: 4335633001411
  • Kategória: Dielňa a záhrada, Záhrada, Zavlažovanie

Podobné produkty

PARKSIDE® Postrekovacia tyč/Záhradný postrekovač (Odlievacia palica)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

PARKSIDE®

PARKSIDE® Postrekovacia tyč/Záhradný postrekovač (Odlievacia palica) od obľúbenej spoločnosti PARKSIDE® - tento tovar si môžete nechať doručiť v sezónne zľave za 7.99. U nás nájdete iba produkty preverených predajcov, Akonáhle sa vám zapáči tovaru nad €, cenu dopravy už nemusíte riešiť, bude BEZPLATNÁ. Využite ponuku skôr, než dôjde k vypredaniu tovaru.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma