Playtive Detský záhradný pracovný stôl

Výnimočný produkt Playtive Detský záhradný pracovný stôl od kvalitnej značky teraz za cenu 49.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Kreatívna zábava pre malých remeselníkov Podporuje jemnú motoriku a pochopenie techniky a inžinierstva Realistické nástroje koncipované pre detské ruky pomôžu malým majstrom všetko opraviť 25 symetricky usporiadaných otvorov v pracovnej doske na priskrutkovanie/zatĺkanie príslušenstva Stierateľná tabuľa s 3 kriedami So 4 výškovo nastaviteľnými nožičkami Vrátane návodu na montáž Vhodný pre deti od 3 rokov 48-dielna súprava Rozmery Pracovný stôl: cca 70 x 73/76,5/79 x 40 cm (Š x V x H) Výška pracovného stola: cca 55 cm Hmotnosť Celkovo: cca 4,18 kg Upozornenie Zvyšky kriedy dôkladne umyte vodou a mydlom. Krieda sa nesmie vkladať do úst. Akékoľvek obalové a upevňovacie materiály nie sú súčasťou hračky a z bezpečnostných dôvodov ich odstráňte skôr; ako produkt odovzdáte deťom. Na dieťa počas hry neustále dozerajte. Produkt nie je vhodný pre deti mladšie ako 36 mesiacov. Obsahuje drobné časti. Nebezpečenstvo ohrozenia života udusením. Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Popis produktu Playtive Detský záhradný pracovný stôl

  • Výrobca: Playtive
  • Cena: 49.99 €
  • EAN: 4335633080546
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Hračky na záhradu

Podobné produkty

Playtive Detský záhradný pracovný stôl

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Playtive

Playtive Detský záhradný pracovný stôl od preslávenej značky Playtive - tento produkt doručujeme vo výpredajové akciu za 49.99. V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Zásielky nadSk k vám budú dopravené BEZPLATNE. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma