SILVERCREST® Detská LCD tabuľa na písanie 8,5″ (hroch)

Vo zľave je SILVERCREST® Detská LCD tabuľa na písanie 8,5″ (hroch) od originálneho výrobcu v zľave 7.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Na poznámky; kreslenie a zapisovanie bez použitia papiera Úzka a ľahká – ideálna aj na cestách Pohodlné a jednoduché písanie vďaka povrchu citlivému na tlak Jednoduché vymazanie celého obsahu displeja stlačením tlačidla Viacfarebný dizajn: podľa zóny sa mení farba S možnosťou zablokovania obrazovky, aby sa nestratili poznámky alebo kresby Jednoduchá výmena batérie Vrátane pera a držiaka na pero Vrátane návodu na použitie 8;5" LCD obrazovka Pohotovostný režim: cca 10 mesiacov Na batériu; 1x Cr2032 (batéria je súčasťou balenia) Upozornenie Odkladajte mimo dosahu detí! V prípade prehltnutia môže dôjsť k popáleninám; perforácii mäkkého tkaniva a smrti. Vážne popáleniny sa môžu prejaviť 2 hodiny po prehltnutí. Okamžite vyhľadajte lekára. Obsahuje gombíkové batérie; ktoré je možné prehltnúť! Nebezpečenstvo udusenia! Nevhodné pre deti do 36 mesiacov. Malé diely. Nebezpečenstvo udusenia.U nás nakúpite vždy kvalitný tovar za bombastické ceny. Vy neplatíte nič navyše!

Popis produktu SILVERCREST® Detská LCD tabuľa na písanie 8,5″ (hroch)

  • Výrobca: SILVERCREST®
  • Cena: 7.99 €
  • EAN: 4335633054134
  • Kategória: Detský svet, Zábava a vzdelávanie, Do školy

Podobné produkty

SILVERCREST® Detská LCD tabuľa na písanie 8,5″ (hroch)

Ďalšie produkty od značky

SILVERCREST®

SILVERCREST® Detská LCD tabuľa na písanie 8,5″ (hroch) od obľúbenej spoločnosti SILVERCREST® - tento hit môžete zaobstarať extra výhodne za 7.99. Vo zľave ponúkame nepreberné množstvo ďalších položiek. Ak máte radi bezplatné poštovné, pridajte si do svojej objednávky tovaru za viac, ako€. Využite ponuku skôr, než dôjde k vypredaniu tovaru.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma