CRIVIT Rakety s loptičkami na stolný tenis/Sieť na stolný tenis (sieť na stolný tenis)

Hit katalógu: CRIVIT Rakety s loptičkami na stolný tenis/Sieť na stolný tenis (sieť na stolný tenis) od obľúbeného výrobca v zľave 9.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Rakety s loptičkami na stolný tenis 2 kvalitné rakety vhodné na turnaje a 3 loptičky v 3-hviezdičkovej kvalite S poťahom schváleným medzinárodným stolnotenisovým zväzom Ittf – rýchle a dobre uchopiteľné na extrémne topspiny Dobrá kontrola a zrýchlenie loptičky Tvrdosť povrchu: stredná Praktická rukoväť s 5-vrstvovou drevenou konštrukciou V praktickej úložnej taške 5-dielna súprava Sieť na stolný tenis Jednoduchá a rýchla montáž vďaka upínaciemu mechanizmu Vhodná na všetky stolové dosky hrúbky 0,5 – 5 cm a šírky max. 160 cm Pohodlný prenos Rozmery Rakety s loptičkami: Raketa: cca 26,2 x 15 cm Loptička: cca Ø 4 cm Taška: cca 27 x 17 x 3,5 cm Sieť: Sieť: cca 13,8 x 160 cm Držiak: cca 19,5 x 14,5 x 5,5 cm Hmotnosť Rakety s loptičkami: Rakety: cca 320 g/súprava Loptičky: cca 8 g/súprava Taška: cca 79 g Sieť: cca 335 g Upozornenie Športová pomôcka! Neslúži deťom na hranie! Naše výhodné ponuky čakajú práve na vás. Urobte si radosť.

Popis produktu CRIVIT Rakety s loptičkami na stolný tenis/Sieť na stolný tenis (sieť na stolný tenis)

  • Výrobca: CRIVIT
  • Cena: 9.99 €
  • EAN: 4335753055073
  • Kategória: Šport a voľný čas, Šport, Ostatné športy

Podobné produkty

CRIVIT Rakety s loptičkami na stolný tenis/Sieť na stolný tenis (sieť na stolný tenis)

Ďalšie produkty od značky

CRIVIT

CRIVIT Rakety s loptičkami na stolný tenis/Sieť na stolný tenis (sieť na stolný tenis) od značky CRIVIT - tento artikel musíte mať v jedinečnej akcii za 9.99. V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. DOPRAVA ZADARMO teraz aj bez špeciálneho kupónu, pre objednávky nad €. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma