zoofari® Miska na krmivo a vodu/Podložka pod misku (Veľký)

Zákazníkov obľúbený produkt zoofari® Miska na krmivo a vodu/Podložka pod misku (Veľký) od firmy v akcii za 5.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Miska na krmivo a vodu, malá Vyberateľná miska z nehrdzavejúcej ocele S protišmykovým okrajom Miska z nehrdzavejúcej ocele je vhodná do umývačky riadu Ideálna pre mačky a malých psov Objem: 2 x cca 160 ml 2 kusy Miska na krmivo a vodu, veľká Vyberateľná miska z nehrdzavejúcej ocele S protišmykovým okrajom Miska z nehrdzavejúcej ocele je vhodná do umývačky riadu Ideálna pre veľkých psov Objem: cca 700 ml Podložka pod misku Ideálna ako podložka pod misku na krmivo a vodu Zvýšený okraj chráni pred pretečením vody Podlahu udržiava v čistote Jednoduché čistenie Rozmery Miska na krmivo a vodu, malá: Vonkajší priemer cca 140 mm Vnútorný priemer cca 110 mm Výška: cca 45 mm Miska na krmivo a vodu, veľká: Vonkajší priemer cca 220 mm Vnútorný priemer cca 175 mm Výška: cca 75 mm Podložka pod misku: cca 480 x 300 mm (D x Š) Hmotnosť Miska na krmivo a vodu, malá: cca 230 g Miska na krmivo a vodu, veľká: cca 300 g Podložka pod misku: cca 260 g Pozor, počet kusov na sklade môže byť u akčného tovaru obmedzený. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Popis produktu zoofari® Miska na krmivo a vodu/Podložka pod misku (Veľký)

  • Výrobca: zoofari®
  • Cena: 5.99 €
  • EAN: 4335754059957
  • Kategória: Šport a voľný čas, Chovateľské potreby, Pre psov

Podobné produkty

zoofari® Miska na krmivo a vodu/Podložka pod misku (Veľký)

Ďalšie produkty od značky

zoofari®

zoofari® Miska na krmivo a vodu/Podložka pod misku (Veľký) populárneho výrobcu zoofari® - tento tovar si môžete nechať poslať v úžasnej akcii za 5.99. V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Vyberte si tovar v celkovej hodnote nad € a poštovné máte ZADARMO. Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma