LIVARNO home Solárny LED reflektor (čierna)

Veľmi obľúbený produkt LIVARNO home Solárny LED reflektor (čierna) od známeho výrobcu v zľave 29.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

S automatickým orientačným svetlom a krátkym rozsvietením pohybového senzora 2 samostatne otočné a výkyvné hlavy svietidla Orientačné svetlo s prevádzkovým časom až 40 hodín (pri optimálnom nabití) Nastaviteľná citlivosť stmievania Na automatické osvetlenie v exteriéri (napr. v záhrade; na terase, atď.) Pohybový senzor s nastaviteľným časom svietenia cca 10 až 60 sekúnd S uhlom snímania 100° a nastaviteľným dosahom od 1 do 8 m Reflektor s držiakom na montáž na steny alebo rohy budov Flexibilne polohovateľný solárny panel: na reflektor, držiak na stenu alebo bodec Solárny panel s guľovým kĺbom na optimálne nasmerovanie Vrátane káblovej spojky a 5 m predlžovacieho kábla S ochranou proti striekajúcej vode (Ip44) Vrátane návodu; montážneho materiálu a lítium-iónového akumulátora (3,7 V⎓/4 000 mAh) Otočný pohybový senzor Možnosť voľby 3 prevádzkových režimov: orientačné svetlo + pohybový senzor/iba pohybový senzor/vypnutý Technické údaje Teplota farby (farba svetla): 4 000 K (neutrálna biela) Svetelný tok celkovo: cca 600 lm Max. príkon: 3 W Krytie: Ip44 Rozmery cca 20,5 x 25 x 22,6 cm Hmotnosť cca 900 g Upozornenie LED nie sú vymeniteľné Prevádzková teplota od 0 do 45 °C na ochranu batérie Upozorňujeme, že ponuka má obmedzené u platnosť. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Popis produktu LIVARNO home Solárny LED reflektor (čierna)

  • Výrobca: LIVARNO home
  • Cena: 29.99 €
  • EAN: 4335754010231
  • Kategória: Dielňa a záhrada, Záhrada, Kvetináče, dekorácie a osvetlenie, Záhradné osvetlenie

Podobné produkty

LIVARNO home Solárny LED reflektor (čierna)

Ďalšie produkty od značky

LIVARNO home

LIVARNO home Solárny LED reflektor (čierna) kvalitné značky LIVARNO home - tento artikel je v túto chvíľu v časovo obmedzenej akcii za 29.99. Nakupujte v našom e-shope za skvelé ceny. Vyberte si tovar v celkovej hodnote nad € a poštovné máte ZADARMO. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma