LIVARNO home Príslušenstvo do kúpeľne a WC (držiak na toaletný papier)

Top produkt, LIVARNO home Príslušenstvo do kúpeľne a WC (držiak na toaletný papier) obľúbenej značky za výhodnú cenu 6.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

WC kefa so stojanom Podstavec so sklenenou vložkou – hygienický a ľahko umývateľný Vrátane náhradnej kefovej hlavy Box na kozmetické vreckovky Kryt na spodnej strane na výmenu zásobníka vreckoviek Môže sa namontovať aj na stenu (vrátane montážneho materiálu a návodu) Vhodný napr. na kozmetické vreckovky Cien Max. nosnosť: 1 kg Držiak na toaletný papier Až na 3 kotúče toaletného papiera Súvislý otvor na jednej strane na pohodlné odoberanie Vešiak na uteráky Na montáž na stenu Vrátane upevňovacieho materiálu; návodu a obojstrannej lepiacej podložky Max. nosnosť: 3 kg Na permanentné upevnenie na stenu použite lepiace podložky aj skrutky Rozmery WC kefa so stojanom: Ø cca 9 cm; výška (vrátane rúčky kefy): cca 36 cm; hlava náhradnej kefy: Ø cca 7 cm; výška: cca 9,3 cm Box na kozmetické vreckovky: cca 24 x 12 x 7,5 cm Držiak na toaletný papier: cca 14 x 32 cm (Ø x V) Vešiak na uteráky: cca 22 x 20 x 6,5 cm (Š x V x H) Hmotnosť WC kefa so stojanom: kefa cca 580 g; hlava náhradnej kefy: cca 50 g Box na kozmetické vreckovky: cca 240 g Držiak na toaletný papier: cca 550 g Vešiak na uteráky: cca 700 g Upozornenie Dekorácia nie je súčasťou balenia Iba na domáce použitie Poškodený výrobok už viac nepoužívajte Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Popis produktu LIVARNO home Príslušenstvo do kúpeľne a WC (držiak na toaletný papier)

  • Výrobca: LIVARNO home
  • Cena: 6.99 €
  • EAN: 4335754049224
  • Kategória: Bývanie, Nábytok a vybavenie, Kúpeľňa

Podobné produkty

LIVARNO home Príslušenstvo do kúpeľne a WC (držiak na toaletný papier)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

LIVARNO home

LIVARNO home Príslušenstvo do kúpeľne a WC (držiak na toaletný papier) od kvalitného výrobcu LIVARNO home - tento produkt doručujeme v neopakovateľnej akcii za 6.99. Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Stráviť minimálne € a dOPRAVU ÚPLNE ZADARMO máte vo vrecku. Urobte si radosť.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma