LIVARNO home Sprchová/vaňová batéria s termostatom (sprchová batéria)

Obľúbený tovar LIVARNO home Sprchová/vaňová batéria s termostatom (sprchová batéria) od popredného výrobcu výhodne za 49.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Veľmi kvalitná profesionálna batéria v modernom dizajne Komfortné plynulé nastavenie teploty Ideálna pre domácnosti s deťmi vďaka bezpečnostnej blokácii pri cca 38 °C 19 mm štandardná prípojka (G 1/2“) na upevnenie sprchových hadíc Hadice s integrovaným blokátorom spätného prúdu Jednoduchá inštalácia do 2 otvorov – vrátane montážneho materiálu; návodu na montáž a záručného listu Testovaná na hluk LGA Chemicky a mechanicky testovaná Vhodná pre všetky tlakuvzdorné vodné sústavy ako ústredné vykurovanie, prietokový ohrievač, tlakový bojler a pod. Sprchová batéria S funkciou Eco-Stop – úspora vody a energie až do 50 % Kvalitný horný diel ventilu s keramickým krúžkom s nízkym opotrebením Batéria na vaňu Prepájacia kartuša s keramickým tesnením S vodovodným kohútikom Rozmery Sprchová batéria: cca 26 x 3,1 x 4,6 cm Batéria na vaňu: cca 26 x 13,6 x 4,6 cm Odporúčame iba preverené predajca a e-shopy. Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Popis produktu LIVARNO home Sprchová/vaňová batéria s termostatom (sprchová batéria)

  • Výrobca: LIVARNO home
  • Cena: 49.99 €
  • EAN: 4055334736633
  • Kategória: Bývanie, Nábytok a vybavenie, Kúpeľňa, Batérie a sprchové hadice

Podobné produkty

LIVARNO home Sprchová/vaňová batéria s termostatom (sprchová batéria)

Ďalšie produkty od značky

LIVARNO home

LIVARNO home Sprchová/vaňová batéria s termostatom (sprchová batéria) od výrobcu LIVARNO home - tento tovar zaobstaráte po zľave za 49.99. Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Stačí naplniť košík tovarom nadA dopravu NEPLATÍTE. Ak budete spokojní, odporučte nás prosím svojim známym.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma