Playtive Drevená motorická hračka (skladačka zo šesťuholníkov)

Exkluzívne produkt Playtive Drevená motorická hračka (skladačka zo šesťuholníkov) od výrobcu Za priaznivú cenu 9.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Z dreva Kocky Hravým spôsobom podporujú manipuláciu s číslami; farbami a tvarmi Drevené kocky sa dajú ukladať na seba alebo vsúvať do seba S farebne zladenými zásuvnými časťami z dreva S veselými motívmi zvieratiek Vhodné pre deti od 1 roku 10-dielna súprava Skladačka zo šesťuholníkov Hravým spôsobom podporuje zručnosť a priestorovú predstavivosť Na ukladanie, stavanie a triedenie Vhodná pre deti od 2 rokov 14-dielna súprava Veže Hravým spôsobom podporujú zručnosť a priestorovú predstavivosť Kruhy, trojuholníky a štvoruholníky sa dajú nasunúť na tri tyče, ukladať na seba alebo vedľa seba a porovnávať tak tvary, veľkosti a farby Vhodné pre deti od 2 rokov 28-dielna súprava Mozaika Hravým spôsobom podporuje manipuláciu s farbami s tvarmi Vrátane 120 farebných drevených platničiek v geometrických tvaroch, 5 obojstranne potlačených predlohových doštičiek a jedného jednostranne potlačeného predlohového veka V drevenej škatuli s uzáverom Vhodná pre deti od 3 rokov 127-dielna súprava Materiál Drevo Rozmery Kocky: kocka: cca 14,5 x 14,5 x 14,5 cm Skladačka zo šesťuholníkov: cca 28 x 24,5 x 2,4 cm Veže: cca 25 x 8 x 19 cm Mozaika: cca 32,5 x 21,5 x 4,2 cm Hmotnosť Kocky: cca 900 g Skladačka zo šesťuholníkov: cca 800 g Veže: cca 950 g Mozaika: cca 1 280 g Upozornenie Nevhodná pre deti vo veku do 36 mesiacov. Nebezpečenstvo ohrozenia života udusením: obsahuje malé časti, ktoré by dieťa mohlo prehltnúť alebo vdýchnuť! Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Popis produktu Playtive Drevená motorická hračka (skladačka zo šesťuholníkov)

  • Výrobca: Playtive
  • Cena: 9.99 €
  • EAN: 4335753084363
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Drevené hračky

Podobné produkty

Playtive Drevená motorická hračka (skladačka zo šesťuholníkov)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Playtive

Playtive Drevená motorická hračka (skladačka zo šesťuholníkov) od obľúbenej spoločnosti Playtive - tento produkt dodávame Za skvelú cenu 9.99. Ceny tovaru a skladovú dostupnosť neustále aktualizujeme. Stačí naplniť košík tovarom nadA dopravu NEPLATÍTE. Urobte si radosť.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma