Playtive Drevený zmrzlinársky vozík/Drevená pizzeria (pizzeria)

Prvotriedne produkt Playtive Drevený zmrzlinársky vozík/Drevená pizzeria (pizzeria) populárneho výrobcu teraz za cenu 24.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Z pravého dreva Hravým spôsobom podporuje fantáziu; kreativitu a schopnosť plniť pridelené úlohy Vhodné pre deti od 2 rokov Vrátane montážneho materiálu a návodu Zmrzlinársky vozík So strechou a rúčkou na posúvanie S integrovanými stojanmi na zmrzlinu S kontajnerom na zmrzlinu a pohyblivým vrchnákom S funkčnou lyžicou na dávkovanie zmrzliny Obsah: 1 x zmrzlinársky vozík; 5 x zmrzlina na stopke, 3 x vrecko na zmrzlinu, 3 x zmrzlinový kopček, 3 x dekoratívna oblátka; 1 x lyžica na dávkovanie zmrzliny, 2 x fľaša na polevu 18-dielna súprava Pizzeria S otváracími dvierkami a okienkom Otáčateľný gombík vydávajúci zvuk zacvaknutia Obloha na pizzu zo suchého zipsu na ľubovoľnú výmenu príloh Pizzu možno nožom rozkrojiť na štyri kusy Na zadnej strane tabuľa na vypisovanie jedál Obsah: 1 x rúra na pizzu, 1 x pizza, 12 x obloha na pizzu, 1 x korenie na pizzu, 1 x nôž na pizzu, 1 x posuvná škrabka na pizzu, 1 x lopatka na pizzu 18-dielna súprava Rozmery Zmrzlinársky vozík: cca 42,0 x 43,8 x 29,3 cm (Š x V x H) Pizzeria: cca 39 x 30 x 29 cm (Š x V x H) Upozornenie Používať pod priamym dohľadom dospelej osoby. Produkt smie zmontovať len dospelá osoba. Obal a upevňovací materiál nie je súčasťou hračky a z bezpečnostných dôvodov by mali byť odstránené skôr; než výrobok odovzdáte deťom na hranie. Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Popis produktu Playtive Drevený zmrzlinársky vozík/Drevená pizzeria (pizzeria)

  • Výrobca: Playtive
  • Cena: 24.99 €
  • EAN: 4335814092788
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Drevené hračky

Podobné produkty

Playtive Drevený zmrzlinársky vozík/Drevená pizzeria (pizzeria)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Playtive

Playtive Drevený zmrzlinársky vozík/Drevená pizzeria (pizzeria) populárneho výrobcu Playtive - tento hit zaobstaráte za mimoriadne nízku cenu 24.99. S pomocou nášho katalógu nakúpite pohodlne z mobilu, tabletu alebo od počítača. Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote Sk. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma