Playtive Drevená vkladacia hra (puzzle s hodinami)

Urobte si radosť produktom Playtive Drevená vkladacia hra (puzzle s hodinami) kvalitné značky za výhodnú cenu 6.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Z dreva Hra labyrint Pomáha deťom rozvíjať jemnú motoriku a logické myslenie prostredníctvom hry S 9 pohyblivými figúrkami Vhodné pre deti od 2 rokov Pečiatkové puzzle Pomáha deťom rozvíjať jemnú motoriku, logické myslenie, rozpoznávanie tvarov a farieb prostredníctvom hry S pečiatkovacím vankúšikom a 9 pečiatkami Vhodné pre deti od 2 rokov 11-dielna súprava Puzzle s hodinami Pomáha deťom rozvíjať jemnú motoriku a logické myslenie prostredníctvom hry S 1 základnou platňou, 12 očíslovanými puzzlami a 2 ručičkami Vhodné pre deti od 2 rokov 13-dielna súprava Navliekacia hra Pomáha deťom rozvíjať jemnú motoriku, logické myslenie a koordináciu ruky a oka prostredníctvom hry Vrátane 1 základnej platne, 2 podstavcov, 26 figúr a 3 šnúrok s perlami Vhodné pre deti od 3 rokov 32-dielna súprava Magnetický labyrint Pomáha deťom rozvíjať jemnú motoriku, logické myslenie, rozpoznávanie tvarov a farieb prostredníctvom hry S 1 základnou platňou, 16 pohyblivými guľami a 1 magnetickou ceruzkou Vhodné pre deti od 2 rokov Upozornenie Obalové a upevňovacie materiály nie sú súčasťou hračky a z bezpečnostných dôvodov ich odstráňte skôr; ako produkt odovzdáte deťom. Na deti pri hre dozerajte Pečiatkové puzzle: Po hre s pečiatkovou farbou: okamžite sa umyte dostatočným množstvom vody a mydlom. Neprehĺtajte atrament pečiatky. Navliekacia hra: Nevhodné pre deti mladšie ako 36 mesiacov. Drobné časti a dlhá šnúra. Nebezpečenstvo ohrozenia života udusením. Magnetický labyrint! Nevhodný pre deti mladšie ako 18 mesiacov. Dlhá šnúra. Nebezpečenstvo ohrozenia života zaškrtením. Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Využite ponuku skôr, než dôjde k vypredaniu tovaru.

Popis produktu Playtive Drevená vkladacia hra (puzzle s hodinami)

  • Výrobca: Playtive
  • Cena: 6.99 €
  • EAN: 4335754088575
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Drevené hračky

Podobné produkty

Playtive Drevená vkladacia hra (puzzle s hodinami)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Playtive

Playtive Drevená vkladacia hra (puzzle s hodinami) od známej značky Playtive - tento hit môžete zohnať lacno za 6.99. Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Akonáhle sa vám zapáči tovaru nad €, cenu dopravy už nemusíte riešiť, bude BEZPLATNÁ. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma