SILVERCREST® Digitálne spínacie hodiny (IP20 – do interiéru)

Zákazníkov odporúčané tovar, SILVERCREST® Digitálne spínacie hodiny (IP20 – do interiéru) od firmy za akčnú cenu 9.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

12- alebo 24-hodinové zobrazenie Náhodné zapnutie – na simuláciu prítomnosti napr. počas dovolenky Vrátane nabíjateľnej batérie (Ni-Mh) Variant Ip20 Do interiéru LCD displej s indikáciou hodín a minút 24 zapínacích/vypínacích časov (12 x Zap, 12 x Vyp) Krytie: Ip20 Druh ochrany: Ip20 s krytom – len na používanie v suchom interiéri Variant Ip44 Do exteriéru LCD displej so zobrazením hodín; minút a sekúnd 40 zapínacích/vypínacích časov (20 x Zap, 20 x Vyp) Krytie: Ip44 Druh ochrany: Ip44 – s ochranou proti striekajúcej vode, do interiéru a na krátkodobé použitie v exteriéri Technické údaje Max. zaťaženie: 3 680 W Upozornenie Bezpodmienečne rešpektujte bezpečnostné pokyny uvedené v návode na obsluhu. Nezapájajte za sebou! Bez napätia len po odpojení zo siete! Neotvárať! V prípade spojenia zásuviek/spojok rôznych druhov ochrany platí vždy najnižší druh ochrany. Nepripájajte žiadne prístroje so zásuvkou (napríklad modul sieťového zdroja alebo adaptér).Nakupujte v našom e-shope za skvelé ceny. Úspora a spokojnosť z nákupu, záleží nám na vašej spokojnosti.

Popis produktu SILVERCREST® Digitálne spínacie hodiny (IP20 – do interiéru)

  • Výrobca: SILVERCREST®
  • Cena: 9.99 €
  • EAN: 4335814024970
  • Kategória: Domácnosť, Elektronika a multimédiá, Batérie a napájanie

Podobné produkty

SILVERCREST® Digitálne spínacie hodiny (IP20 – do interiéru)

Ďalšie produkty od značky

SILVERCREST®

SILVERCREST® Digitálne spínacie hodiny (IP20 – do interiéru) od kvalitného výrobcu SILVERCREST® - tento artikel je tu pre vás v úžasnej akcii za 9.99. Pozrite sa tiež na ďalšie položky v našom katalógu. Naplníte ak košík tovarom nad , dopravu až k vám domov máte ZADARMO. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma