CRIVIT Pánske funkčné spodné nohavice (XL, navy modrá)

Tradičný bestseller, CRIVIT Pánske funkčné spodné nohavice (XL, navy modrá) od firmy v akcii za 6.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Bez rušivých bočných švov Priedušný materiál DryAct™: moderná zmes vysokokvalitnej priadze, ktorá absorbuje vlhkosť z pokožky a odvádza ju smerom von – pokožke teda pomáha; aby zostala suchá; telo chráni pred podchladením a zvyšuje komfort pri nosení Vetracie zóny: vďaka pleteným zónam s voľnými očkami sa zlepšuje prúdenie vzduchu Flexibilné rebrá: zabezpečujú vyššiu pružnosť na miestach, kde je to potrebné Ľahký pohyb: bezšvová technológia pre príjemný komfort pri nosení Komfortný pás Optimálna priliehavosť a stabilita tvaru vďaka vláknu značky Lycra® Vhodné na všetky druhy športov v exteriéri Materiál 61 % polyamid, 33 % polyester (32 % recyklovaný); 6 % elastan (Lycra®) Veľkosti M (48/50) – XXL (60/62) Starostlivosť Perte s bielizňou podobných farieb Odporúčame použiť prací prostriedok na farebnú bielizeň Nepoužívajte avivážU nás nakúpite vždy kvalitný tovar za bombastické ceny. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Popis produktu CRIVIT Pánske funkčné spodné nohavice (XL, navy modrá)

  • Výrobca: CRIVIT
  • Cena: 6.99 €
  • EAN: 4335754079375
  • Kategória: Móda, Športová móda a doplnky, Pánska športová móda, Pánska športová spodná bielizeň

Podobné produkty

CRIVIT Pánske funkčné spodné nohavice (XL, navy modrá)

Ďalšie produkty od značky

CRIVIT

CRIVIT Pánske funkčné spodné nohavice (XL, navy modrá) od top značky CRIVIT - tento hit zoženiete s unikátnou zľavou za 6.99. Odporúčame iba preverené predajca a e-shopy. Akonáhle sa vám zapáči tovaru nad €, cenu dopravy už nemusíte riešiť, bude BEZPLATNÁ. Urobte si radosť.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma