CRIVIT Dámske/pánske lyžiarske rukavice (8,5, koralová)

Obľúbený tovar CRIVIT Dámske/pánske lyžiarske rukavice (8,5, koralová) od top výrobcu v akcii za 14.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Mimoriadne hrejivé Teplá podšívka a izolácia 3M™ Thinsulate™ (typ G120) pre dobrú tepelnú izoláciu S ekologicky neškodnou impregnáciou Voduodpudzujúci vrchný materiál vďaka úprave Bionic-Finish® ECO Priedušná ako aj vodotesná a vetruvzdorná membrána So zosilnenou dlaňou na ochranu pred ostrými hranami lyží Poistné pútko na ochranu proti strate rukavice Možnosť regulácie šírky pomocou suchého zipsu Vhodné na ovládanie dotykovej obrazovky ukazovákom alebo palcom Materiál Vrchný materiál: 100 % polyamid; podšívka / podšívková vložka / vatová podšívka: 100 % polyester; dlaň: 100 % polyester, s polyuretánovou vrstvou Veľkosti 7 - 9 Starostlivosť Pred praním zatvorte suchý zips Perte s bielizňou podobných farieb Odporúčame používať pracie prostriedky na farebnú bielizeň Nepoužívajte aviváž Po praní sa odporúča sušenie v bubnovej sušičke; aby sa opätovne aktivovala povrchová úprava Bionic-Finish® Eco. Vhodné na sušenie v sušičke tovar zaradený v našom katalógu vás nesklame. Úspora a spokojnosť z nákupu, záleží nám na vašej spokojnosti.

Popis produktu CRIVIT Dámske/pánske lyžiarske rukavice (8,5, koralová)

  • Výrobca: CRIVIT
  • Cena: 14.99 €
  • EAN: 4335754058974
  • Kategória: Šport a voľný čas, Športové oblečenie a doplnky, Športové doplnky a príslušenstvo

Podobné produkty

CRIVIT Dámske/pánske lyžiarske rukavice (8,5, koralová)

Ďalšie produkty od značky

CRIVIT

CRIVIT Dámske/pánske lyžiarske rukavice (8,5, koralová) od populárneho výrobcu CRIVIT - tento hit zoženiete za takmer veľkoobchodnú cenu 14.99. Odporúčame tiež ostatné produkty z ponuky e-shopu. Stráviť minimálne € a dOPRAVU ÚPLNE ZADARMO máte vo vrecku. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma