crelando® Rezacia podložka s príslušenstvom

Zákazníkov obľúbený produkt crelando® Rezacia podložka s príslušenstvom od preslávenej značky za akčnú cenu 14.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Ideálna na domáce šitie Na presné meranie a rýchle rezanie látok a papiera Samoopravujúca sa rezacia podložka s dlhou životnosťou: znižuje stopy po rezaní 33-dielna súprava: 1 trojvrstvá rezacia podložka (60 x 45 cm), predná strana s rastrom v centimetroch, zadná strana s rastrom v palcoch, vrátane uhlových línií 1 kolieskový rezač s ochranou čepele a jednoduchou výmenou čepele 4 vymeniteľné čepele z karbónovej ocele (Ø 45 mm) na papier, látku a kožu + 1 vlnitá čepeľ z ušľachtilej ocele na rezanie vlnitých hrán + 1 úložný box 1 priehľadne krajčírske pravítko (45 x 15 cm) s 2,5 mm rastrom a uhlovými líniami 1 krajčírske meracie pásmo (dĺžka stupnice 150 cm) 1 kriedový popisovač, vrátane krajčírskej kriedy v nádobke s okienkom, možné dopĺňať 2 náhradné nádobky pre kriedový popisovač, vrátane bielej, jednoducho zmývateľnej krajčírskej kriedy 20 svoriek na látku Rozmery Podložka: cca 600 x 450 mm V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Úspora a spokojnosť z nákupu, záleží nám na vašej spokojnosti.

Popis produktu crelando® Rezacia podložka s príslušenstvom

  • Výrobca: crelando®
  • Cena: 14.99 €
  • EAN: 4052916100011
  • Kategória: Šport a voľný čas, Šitie a kreatívne potreby, Šijacie stroje a príslušenstvo

Podobné produkty

crelando® Rezacia podložka s príslušenstvom

Ďalšie produkty od značky

crelando®

crelando® Rezacia podložka s príslušenstvom od kvalitného výrobcu crelando® - tento artikel je v túto chvíľu po zľave za 14.99. U nás nakúpite vždy kvalitný tovar za bombastické ceny. Ak máte radi bezplatné poštovné, pridajte si do svojej objednávky tovaru za viac, ako€. Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma