crelando® Súprava akrylových farieb pre deti (drevené štetce)

Exkluzívna crelando® Súprava akrylových farieb pre deti (drevené štetce) od producenta Za priaznivú cenu 7.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

5 túb po 60 ml s rýchlo schnúcimi akrylovými farbami 1 úložná taška so zipsom a držadlom Vhodná pre deti od 5 rokov Vodorozpustné akrylové farby: štetce; paletu a ruky je možné jednoducho vyčistiť Súprava akrylových farieb s efektovými štetcami; 32-dielna Kompletná súprava na maľovanie úžasných efektov 5 kreatívnych štetcov na maľovanie efektov, pečiatkovanie, nanášanie maliarskym nožom, štruktúrovanie a mnoho iného 1 maliarska paleta 20 listov papiera na akrylové farby vo formáte cca 21 x 24 cm 32-dielna súprava Súprava akrylových farieb s drevenými štetcami; 23-dielna Kompletná súprava pre malých umelcov 6 kvalitných štetcov z brezového dreva s jemnými štetinami 1 paleta na miešanie farieb 10 listov papiera na akrylové farby vo formáte cca 21 x 24 cm 23-dielna súprava Upozornenie Nevhodná pre deti mladšie ako 36 mesiacov. Obsahuje malé časti, ktoré by dieťa mohlo prehltnúť alebo vdýchnuť. Nebezpečenstvo ohrozenia života udusením. Na deti počas používania neustále dozerajte. Neprehltnúť. Po používaní umyte pokožku mydlom a vodou. Dekorácia nie je súčasťou balenia. Ponuku e-shopu pre vás pripravuje tím odborníkov. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Popis produktu crelando® Súprava akrylových farieb pre deti (drevené štetce)

  • Výrobca: crelando®
  • Cena: 7.99 €
  • EAN: 4335814040727
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Ďalšie hračky

Podobné produkty

crelando® Súprava akrylových farieb pre deti (drevené štetce)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

crelando®

crelando® Súprava akrylových farieb pre deti (drevené štetce) od obľúbenej spoločnosti crelando® - tento artikel odporúčame v sezónne zľave za 7.99. ceny a dodacie lehoty tlačíme stále dolu. NEPLAŤTE dopravné a balné, ponuka platí pre objednávky v hodnote nadkorún. Ak budete spokojní, odporučte nás prosím svojim známym.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma