CRIVIT Cyklistická prilba so zadným svetlom (biela/sivá/ružová, S/M)

Najpredávanejšie CRIVIT Cyklistická prilba so zadným svetlom (biela/sivá/ružová, S/M) od výrobcu Za priaznivú cenu 16.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Mimoriadne ľahká; stabilná a odolná proti vysokej teplote vďaka modernej konštrukcii Inmold Vonkajší plášť z pevného polykarbonátu a vnútro z absorbujúceho polystyrénu S ochranou proti hmyzu a odnímateľným priezorom Optimálne priliehanie vďaka jednoducho ovládateľnému systému nastavenia veľkosti jednou rukou pomocou plynulého otočného regulátora 13 vzduchových kanálov zaručujúcich optimálnu cirkuláciu vzduchu Mimoriadne hygienická vďaka vyberateľnej vnútornej podšívke; ktorá sa môže prať Polster na bradu poskytujúci vysoký komfort pri nosení Odnímateľné zadné svetlo s moderným svietiacim pásom s 3 stupňami intenzity svetla Stupne svietenia: trvalé svetlo, režim prerušovaného svetla, bežiace svetlo Reflexné prvky Vrátane batérie Veľkosti Veľkosť S/M: 54 – 59 cm Veľkosť L/Xl: 59 – 64 cm Hmotnosť Veľkosť S/M: cca 280 g (vrátane batérie) Veľkosť L/Xl: cca 355 g (vrátane batérie) Upozornenie Pred použitím zadného svetla odstráňte z batérie izolačný pásik Deti by túto prilbu nemali používať pri lezení alebo pri iných aktivitách; keď hrozí riziko, že sa môžu zaškrtiť/zostať visieť v dôsledku zachytenia sa o prilbu. Vybírejtee tovar v akcii z pohodlia vášho domova. Nakúpiť a ešte ušetriť, čo si viac priať.

Popis produktu CRIVIT Cyklistická prilba so zadným svetlom (biela/sivá/ružová, S/M)

  • Výrobca: CRIVIT
  • Cena: 16.99 €
  • EAN: 4055334590983
  • Kategória: Šport a voľný čas, Šport, Cyklistika, Doplnky na bicykel

Podobné produkty

CRIVIT Cyklistická prilba so zadným svetlom (biela/sivá/ružová, S/M)

Ďalšie produkty od značky

CRIVIT

CRIVIT Cyklistická prilba so zadným svetlom (biela/sivá/ružová, S/M) od preslávenej značky CRIVIT - tento hit môžete zaobstarať vo výhodnej akcii za 16.99. Ponuku v našom katalógu pre vás pripravuje tím odborníkov. Obľúbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytované pre objednávky nad €. Nákup u nás poteší aj vašu peňaženku.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma