Fiskars Súprava nožov, 3-dielna (univerzálny)

Exkluzívne produkt Fiskars Súprava nožov, 3-dielna (univerzálny) od kvalitnej značky za akčnú cenu 11.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Ideálne pre pravákov a ľavákov; ako aj pre ruky rôznych veľkostí Príjemné držanie vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti z kvalitného plastu Vysoký rezný výkon vďaka ostrej čepeli z nehrdzavejúcej japonskej ocele, vysoká bezpečnosť vďaka praktickej ochrane prstov Vysoká odolnosť, jednoduché čistenie Vhodné do umývačky; odporúča sa ručné umývanie pre dlhotrvajúcu ostrosť Fínsky dizajn Univerzálna súprava nožov 1x malý kuchársky nôž (dĺžka čepele cca 12 cm) Kuchársky nôž s ostrou čepeľou pre profesionálov aj amatérskych kuchárov na sekanie, krájanie ovocia, zeleniny, mäsa a rýb. 1x univerzálny nôž so zúbkovanou čepeľou (dĺžka čepele cca 11 cm) Univerzálny nôž so zúbkovanou čepeľou pre profesionálov a domácich kuchárov na krájanie potravín s kôrkou alebo šupkou; ako sú paradajky alebo paprika 1x nôž na krájanie (dĺžka čepele cca 7 cm) Nôž na krájanie s rovnou čepeľou pre profesionálov a domácich kuchárov na šúpanie a krájanie ovocia a zeleniny, ako sú jablká; hrušky; uhorky, cibuľa alebo paprika Súprava nožov so zúbkovanou čepeľou 3x univerzálny nôž so zúbkovanou čepeľou (dĺžka čepele cca 11 cm) Univerzálny nôž so zúbkovanou čepeľou pre profesionálov a domácich kuchárov na krájanie potravín s kôrkou alebo šupkou; ako sú paradajky alebo paprika Naše výhodné ponuky čakajú práve na vás. Vy neplatíte nič navyše!

Popis produktu Fiskars Súprava nožov, 3-dielna (univerzálny)

  • Výrobca: Fiskars
  • Cena: 11.99 €
  • EAN: 6424002012597
  • Kategória: Domácnosť, Kuchyňa, Kuchynské príslušenstvo a doplnky, Kuchynské nože

Podobné produkty

Fiskars Súprava nožov, 3-dielna (univerzálny)

Ďalšie produkty od značky

Fiskars

Fiskars Súprava nožov, 3-dielna (univerzálny) od obľúbeného výrobca Fiskars - tento artikel musíte mať s neuveriteľnou zľavou za 11.99. Ponuku e-shopu pre vás pripravuje tím odborníkov. Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote Sk. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma