CRIVIT Príslušenstvo na jogu (bloky na jogu, 2 kusy)

Tradičný bestseller, CRIVIT Príslušenstvo na jogu (bloky na jogu, 2 kusy) od obľúbeného výrobca teraz za cenu 6.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Balančný vankúš Umožňuje správne; dynamické sedenie prospešné chrbtu Pravidelným používaním sa môže zoptimalizovať vzpriamené držanie tela Jedna strana so zaoblenými nopkami, druhá strana s linajkovým vzorom Vrátane pumpy a kovovej ihly Nosnosť: max. 120 kg Bloky na jogu, 2 kusy Podporná pomôcka pri vyvažovacích a strečingových cvičeniach Uľahčí osvojenie si nových polôh pri cvičení jogy Ľahká a pevná Nosnosť: max. 120 kg 2-dielna súprava Kruh na pilates Na efektívny tréning ramien a nôh Ergonomicky tvarované a protišmykové držadlá Mäkké polstrovanie Lopty na jogu, 3-dielna súprava Na opakované cvičenie jogy a pilatesu ako aj na dokonalé uvoľnenie Na posilňovanie svalstva a rozvoj schopnosti udržania rovnováhy Nosnosť: max. 120 kg 3-dielna súprava Materiál Plast Kruh na pilates: sklolaminát; plast Rozmery Balančný vankúš: cca 33 x 7 cm (Ø x V) Bloky na jogu: každý cca 23 x 15 x 7,5 cm (Š x V x H) Kruh na pilates: Ø cca 38 cm Lopty na jogu: Ø cca 18 cm / Ø cca 22 cm / Ø cca 26 cm Hmotnosť Balančný vankúš: cca 800 g Bloky na jogu: každý cca 132,5 g Kruh na pilates: cca 390 g Lopty na jogu: Ø 18 cm: cca 161 g Ø 22 cm: cca 168 g Ø 26 cm: cca 172 g V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Garantujeme spokojnosť z nákupu.

Popis produktu CRIVIT Príslušenstvo na jogu (bloky na jogu, 2 kusy)

  • Výrobca: CRIVIT
  • Cena: 6.99 €
  • EAN: 4335814091361
  • Kategória: Šport a voľný čas, Šport, Ostatné športy

Podobné produkty

CRIVIT Príslušenstvo na jogu (bloky na jogu, 2 kusy)

Ďalšie produkty od značky

CRIVIT

CRIVIT Príslušenstvo na jogu (bloky na jogu, 2 kusy) od firmy CRIVIT - tento artikel je v túto chvíľu v sezónne zľave za 6.99. V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Akonáhle sa vám zapáči tovaru nad €, cenu dopravy už nemusíte riešiť, bude BEZPLATNÁ. Neplaťte inde viac, než musíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma