CRIVIT Dievčenské funkčné podkolienky (sivá/fialová/ružová, 31/32)

Vaša obľúbený tovar CRIVIT Dievčenské funkčné podkolienky (sivá/fialová/ružová, 31/32) od kvalitnej značky za výhodnú cenu 5.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Polster na prstoch, päte; achillovej šľache; lýtku; píšťale; priehlavku a členku Podošva SmartStep z materiálu DryAct™ na reguláciu vlhkosti Optimálna priliehavosť a stabilita tvaru vďaka vláknu značky Lycra® Vhodné na všetky druhy športov v exteriéri Komfortné zakončenie lemu – dobre držia a nezarezávajú sa Chránič holennej kosti a lýtka – polstruje a chráni holennú kosť a lýtko Prstový chránič – zmäkčuje a minimalizuje vznik otlakov Priehlavkový chránič – polstruje a chráni priehlavok Polster na achillovej päte a členku – minimalizuje otlaky a trenie Pätový polster – minimalizuje vznik otlakov Bandáž Support-Force – špeciálna bandáž na predpriehlavku a členku prispieva k podpore členku, stabilizuje zónu predpriehlavku a umožňuje, aby podkolienka pevne priliehala k nohe Vnútorná podošva SmartStep – ergonomicky tvarovaná; špeciálne prispôsobená vysokým požiadavkám pri lyžovaní Materiál 51 % polyakryl, 29 % polyester (28 % recyklovaný); 11 % vlna, 7 % polyamid, 2 % elastan (Lycra®) Veľkosti 31/32 – 39/40 Starostlivosť Perte s bielizňou podobných farieb Odporúčame použiť prací prostriedok na vlnu Nepoužívajte aviváž Po vypraní primerane ponaťahujte Naše výhodné ponuky čakajú práve na vás. Vy neplatíte nič navyše!

Popis produktu CRIVIT Dievčenské funkčné podkolienky (sivá/fialová/ružová, 31/32)

  • Výrobca: CRIVIT
  • Cena: 5.99 €
  • EAN: 4335754082269
  • Kategória: Šport a voľný čas, Športové oblečenie a doplnky, Detské športové oblečenie, Dievčenské športové oblečenie (7-12 r.)

Podobné produkty

CRIVIT Dievčenské funkčné podkolienky (sivá/fialová/ružová, 31/32)

Ďalšie produkty od značky

CRIVIT

CRIVIT Dievčenské funkčné podkolienky (sivá/fialová/ružová, 31/32) od popredného výrobcu CRIVIT - tento artikel neprepásnite za takmer veľkoobchodnú cenu 5.99. Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Zásielky nadSk k vám budú dopravené BEZPLATNE. Využite ponuku skôr, než dôjde k vypredaniu tovaru.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma