Barbie Diár/Kreatívne príslušenstvo (súprava s taškou)

Limitovaná edícia produktu Barbie Diár/Kreatívne príslušenstvo (súprava s taškou) od značky Za priaznivú cenu 5.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Súprava s plyšovým diárom: obsahuje plyšový diár s pevnými doskami, 2x hárok s holografickými samolepkami, 3x sponku na papier s brmbolcom a pero s brmbolcom Súprava s taškou: obsahuje 1x ľadvinku v dúhových farbách; 2x samolepky, 1x hárok s trblietavými samolepkami a 1x popruh na tašku Súprava s diárom: obsahuje 1x holografický diár; 1x holografické nálepky vo formáte A5, nalepovacie štítky; 1x gulôčkové pero na zmenu farby a 3x pečiatku Súprava na výrobu šperkov: obsahuje rôznofarebné korálky; vrátane korálok v tvare srdca alebo písmen; elastickú šnúrku a puzdo Rozmery Súprava s diárom: cca 1 x 15 x 21 cm Súprava s taškou: cca 5 x 20 x 10 cm Súprava na výrobu šperkov: cca 2,3 x 15 x 9 cm Súprava s plyšovým diárom: cca 2 x 15,5 x 21,5 cm Hmotnosť Súprava s diárom: cca 209 g Súprava s taškou: cca 104 g Súprava na výrobu šperkov: cca 117 g Súprava s plyšovým diárom: cca 226 g U nás nájdete iba produkty preverených predajcov, Vy neplatíte nič navyše!

Popis produktu Barbie Diár/Kreatívne príslušenstvo (súprava s taškou)

  • Výrobca: Barbie
  • Cena: 5.99 €
  • EAN: 5015934752333
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Ďalšie hračky

Podobné produkty

Barbie Diár/Kreatívne príslušenstvo (súprava s taškou)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Barbie

Barbie Diár/Kreatívne príslušenstvo (súprava s taškou) od populárnej značky Barbie - tento tovar si môžete zakúpiť v jedinečnej akcii za 5.99. Pozor, počet kusov na sklade môže byť u akčného tovaru obmedzený. Akonáhle sa vám zapáči tovaru nad €, cenu dopravy už nemusíte riešiť, bude BEZPLATNÁ. Využite ponuku skôr, než dôjde k vypredaniu tovaru.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma