Playtive Drevená motorická hračka (zatĺkacia hra)

Lacný a kvalitný produkt Playtive Drevená motorická hračka (zatĺkacia hra) od top výrobcu Za priaznivú cenu 14.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Xylofón – hra s kladivom Z dreva Podporuje koordináciu rúk a očí; šikovnosť a jemnú motoriku S 3 farebnými drevenými guľkami a kladivom Vyberateľný xylofón Odporúčaný vek: od 1 roku 6-dielna súprava Zatĺkacia hra Z dreva Podporuje koordináciu rúk a očí; šikovnosť a jemnú motoriku S 8 drevenými kolíkmi a kladivom Kyvná mechanika: kolík dovnútra - kolík von Odporúčaný vek: od 1 roku 2-dielna súprava Ťahacia korytnačka Z dreva Podporuje rozoznávanie tvarov, logické myslenie a jemnú motoriku Odnímateľný bubon s mozaikou Bubon a hlava sa pri ťahaní pohybujú Odporúčaný vek: od 1,5 roka 8-dielna súprava Aktívna kocka 5 v 1 Podporuje šikovnosť; logické myslenie a schopnosť priestorovej predstavy 5 pútavých náučných hier z dreva: Strakatá špirálová dráha (uložená v kocke) Veselé bežecké dráhy Otáčacia žaba Farebné hodiny Vhadzovacia hra Odporúčaný vek: od 1 roku 5-dielna súprava Žaba vydávajúca zvuky Z pravého dreva a robustného plastu Podporuje kreativitu, logické myslenie a prvé pochopenie hudby Zaujímavá hra s hudbou Vkladaním drevených prvkov vznikajú rôzne tóny S 10 známymi melódiami Vekové odporúčanie: od 1 roku 5-dielna súprava Vrátane batérií Upozornenie Produkt sa skladá z drevených a aj plastových častí Žaba vydávajúca zvuky: hračka vytvára elektrické záblesky; ktoré môžu u citlivých osôb vyvolať epilepsiu. Xylofón – hra s kladivom: nepoužívať v blízkosti uší; v opačnom prípade môže dôjsť k poškodeniu sluchu. S pomocou nášho katalógu nakúpite pohodlne z mobilu, tabletu alebo od počítača. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Popis produktu Playtive Drevená motorická hračka (zatĺkacia hra)

  • Výrobca: Playtive
  • Cena: 14.99 €
  • EAN: 4335754098390
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Drevené hračky

Podobné produkty

Playtive Drevená motorická hračka (zatĺkacia hra)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Playtive

Playtive Drevená motorická hračka (zatĺkacia hra) obľúbenej značky Playtive - tento tovar si môžete objednať vo zľavové akciu za 14.99. U nás nakúpite vždy kvalitný tovar za bombastické ceny. Dopravné bez akéhokoľvek poplatku sa teraz vzťahuje na objednávky s minimálnou hodnotou €. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma