Playtive Drevené príslušenstvo k detskej kuchynke/obchodu (kuchynský robot)

Obľúbený produkt Playtive Drevené príslušenstvo k detskej kuchynke/obchodu (kuchynský robot) od spoločnosti v akcii za 21.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Hravým spôsobom podporuje fantáziu; kreativitu a schopnosť plniť pridelené úlohy Z dreva a robustného plastu Možné kombinovať s inými súpravami tejto značky Vhodné pre deti od 3 rokov Kávovar Svieti; vydáva zvuky a paru So 4 typickými zvukmi pre prípravu rôznych špecialít z kávy Dotykový ovládací panel S 2 kávovými pohármi; 2 lyžičkami a nápojovým lístkom Vrátane 3 alkalických batérií s dlhou životnosťou 6-dielna súprava Kuchynský robot Nádoba s odnímateľným uzáverom Otočný regulátor na aktiváciu mixovania Para so zvukmi typickými pre varenie, vrátane svetla 4 deliteľné potraviny a nôž Vrátane 5 alkalických batérií s dlhou životnosťou 10-dielna súprava Pokladňa S dotykovým ovládaním a zvukom Ručný skener s LED a zvukom Čítačka kariet s klávesnicou a zvukom Klávesnica s vreckovou kalkulačkou a elektronickým zobrazením Pokladničná zásuvka s 2 otváracími priehradkami S kreditnou kartou a 8 bankovkami Vrátane 2 alkalických batérií s dlhou životnosťou a 4 gombíkových batérií 12-dielna súprava Váha S dotykovým ovládaním a elektronickým zobrazením S funkciou váženia a zvukom S mrkvou, banánom a 3 pokladničnými lístkami Vrátane 2 alkalických batérií s dlhou životnosťou 6-dielna súprava Materiál Drevo; plast Rozmery Kávovar: cca 16,4 x 20,7 x 10,7 cm (Š x V x H) Kuchynský robot: cca 16,5 x 19,5 x 18 cm (Š x V x H) Pokladňa: cca 21 x 17 x 13 cm (Š x V x H) Váha: cca 16 x 17,5 x 15 cm (Š x V x H) Hmotnosť Kávovar: cca 790 g Kuchynský robot: cca 685 g Pokladňa: cca 550 g Váha: cca 521 g Upozornenie Nevhodné pre deti vo veku do 36 mesiacov. Nebezpečenstvo udusenia v dôsledku prehltnutia alebo vdýchnutia malých častí. Tento produkt je hračka! Nekonzumovať! Nepoužívať na prípravu skutočných pokrmov. Naše výhodné ponuky čakajú práve na vás. Prajeme vám príjemné nakupovanie.

Popis produktu Playtive Drevené príslušenstvo k detskej kuchynke/obchodu (kuchynský robot)

  • Výrobca: Playtive
  • Cena: 21.99 €
  • EAN: 4335754089145
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Drevené hračky

Podobné produkty

Playtive Drevené príslušenstvo k detskej kuchynke/obchodu (kuchynský robot)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Playtive

Playtive Drevené príslušenstvo k detskej kuchynke/obchodu (kuchynský robot) od top značky Playtive - tento hit nájdete za priaznivú cenu 21.99. tovar zaradený v našom katalógu vás nesklame. na vami zadanú adresu budú BEZPLATNE dopravené objednávky s hodnotou € a viac. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma