Playtive Drevená kuchynka/pracovný stôl/stôl na líčenie (stôl na líčenie)

Prvotriedne Playtive Drevená kuchynka/pracovný stôl/stôl na líčenie (stôl na líčenie) od top výrobcu za prívetivú cenu 29.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 70 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

S rukoväťou – dá sa prakticky zložiť – príslušenstvo sa pritom skryje vo vnútri Vhodné pre deti od 3 rokov Kuchynka Z dreva a robustného plastu Veľká radosť z hry pre malých kuchárov Hravým spôsobom podporuje fantáziu a schopnosť plniť pridelené úlohy Umývadlo s vodovodným kohútikom Hodiny s pohyblivými ručičkami Platnička s 2 otočnými regulátormi vydávajúcimi zvuky ako pri zacvaknutí Vrátane príslušenstva: 1 obracačka, 1 vidlička na mäso; 1 plastová panvica s drevenou rúčkou; 1 soľnička a korenička 7-dielna súprava Pracovný stôl Z dreva a robustného plastu Veľká radosť z hry pre malých remeselníkov Hravým spôsobom podporuje jemnú motoriku, šikovnosť a koordináciu rúk a očí Malý pracovný stôl s praktickým upínačom náradia; odkladacou priehradkou a farebným príslušenstvom S rozsiahlym príslušenstvom ako je kladivo, skrutkovač, píla a mnohé iné na montáž a skrutkovanie Detailná kópia v dizajne Parkside primeraná deťom – veľká zábava pre malých majstrov! 25-dielna súprava Stôl na líčenie Z dreva Hravým spôsobom podporuje fantáziu; kreativitu a schopnosť plniť pridelené úlohy Drevený stôl na líčenie so zrkadlom a paletou na očné tiene s aplikátorom Vrátane praktického príslušenstva: hrebeň, ručné zrkadlo, 2 rúže; 2 laky na nechty 8-dielna súprava Rozmery Kuchynka: po rozložení: cca 30 x 25 x 25,5 cm (Š x V x H) Pracovný stôl: po rozložení: cca 30 x 24 x 25 cm (Š x V x H) Stôl na líčenie: po rozložení cca: 30 x 24 x 25 cm (Š x V x H) S pomocou nášho katalógu nakúpite pohodlne z mobilu, tabletu alebo od počítača. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Popis produktu Playtive Drevená kuchynka/pracovný stôl/stôl na líčenie (stôl na líčenie)

  • Výrobca: Playtive
  • Cena: 29.99 €
  • EAN: 4335754089343
  • Kategória: Detský svet, Hračky, Drevené hračky

Podobné produkty

Playtive Drevená kuchynka/pracovný stôl/stôl na líčenie (stôl na líčenie)

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Playtive

Playtive Drevená kuchynka/pracovný stôl/stôl na líčenie (stôl na líčenie) populárneho výrobcu Playtive - tento artikel nakupujte v časovo obmedzenej akcii za 29.99. ceny a dodacie lehoty tlačíme stále dolu. Obľúbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytované pre objednávky nad €. Garantujeme spokojnosť z nákupu.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doručenie na adresu: +3.99€
  • BalíkoBOX: +2.99€
  • Slovenská pošta: +3.50€
Platba

  • Dobierka: 1 €
  • Platba kartou: Zdarma